Kültür Envanteri, sizleri onlarca medeniyete ev sahipliği yapmış bu eşsiz coğrafyayı yeniden keşfetmeye davet ediyor.

Veritabanımızda 30 bin üzeri kültür varlığı eklenmiş ve sınıflandırılmış, 35 bini aşan görsel belge yayınlanmıştır. Arama yapabilir, grup, tür, kültür, yüzyıl veya şehir bazında filtreleme yaparak harita üzerinde görüntüleyebilirsiniz.

Site kullanımı ile daha fazla bilgi almak için Rehber sayfasını ziyaret edin.

İstiyoruz ki Kültür Envanteri'ni hep birlikte geliştirelim. Veritabanımızda yer alması gerektiğini düşündüğünüz veya güncellemek istediğiniz bir kültür varlığı bulunuyor ise Rehber sayfamızdan nasıl katkıda bulunabileceğinizi öğrenin.

Kültür Elçisi olarak yaşadığınız bölgenin çevresinde yer alan veya ilgi duyduğunuz bir kategoriye ait kültür varlıklarının bilinirliğine katkıda bulunun. Editör ekibimiz arasında yer alın! Katılımınızdan memnuniyet duyarız.

Son Güncellemeler
Etrafta

Kültür Envanteri, bağımsız bir girişim olarak doğdu. Öyle de kalsın istiyoruz. Bunun için sizin desteğinize ihtiyacımız var.

Ortak hafızamızı konu alan ve içeriğini de bir arada geliştirdiğimiz bu projenin, sizlerin yapacağınız bağışlar sayesinde hayatta kalıyor olması bizim için ayrıca değer taşıyacak.

E-posta Twitter Instagram Telegram Patreon

Kültür Envanteri 2024 ☼ Bilirsek, koruruz.