Herakleia’dan Alinda’ya uzanan taş döşeli Kral Yolu üzerinde yer alır. Eleialı (Genç) Aziz Paulus tarafından kurulmuştur. Ölümünden sonra 955 yılında Paulus buraya gömülmüştür. 19. yüzyılda Teodore Wiegand tarafından bulunmuştur. Manastır içinde tepe noktada yer alan büyük kayalardan birinin altındaki oyukta freskler bulunmaktadır. Fresklerde Meryem Ana ve çember biçimli bir alanda İsa’nın hayatından beş sahne gösterilmektedir. Meryem’in tapınağa götürülüşü, bir melek tarafından beslenişi ve Cebrail’in Meryem Ana’ya İsa’yı doğuracağını bildirmesi, İsa’nın doğumu, tapınakta tasviri ve İsa’nın vaftizi anlatılmaktadır. Genç Aziz Paulos bir kaya üzerinde diz çökmüş ve ellerinde manastır kurallarını içeren bir yazıyı tutarken betimlenmiştir.