Yapı oldukça harap durumdadır. Soyunmalık kısmının tamamı yıkılmış olmakla birlikte kuzey ve güney cephelerde hamamın soğukluk kısmı ile birleşen çok az kalıntı vardır.

Kuzeybatı köşede üzeri üçgen satıhlı tonozla örtülü eyvan şeklinde havlu kurutma hücresi yer almaktadır. Batı duvarının kuzey ucundan yan yana iki küçük hücre teşkil eden soğukluğa girilmektedir. Ortadan bir kemerle ayrılmış olan bu hücrelerden sağ yanda, kuzeyde bulunan kubbe ile diğeri , ayna tonozla örtülüdür. Tonozlu hacim aynı zamanda köşede bir kapı ile sıcaklık orta kısmına açılmaktadır.

Dört eyvan şeklindeki sıcaklıkta doğu eyvan çok küçük tutulmuş olup sivri kemerli büyük bir niş halindedir. Güney ve batı eyvanların tam yapılmış, dilimli yarım kubbe ile olması ve kuzey eyvanın bir duvarla bölünmesi, eyvan içini müstakil bir hücre haline getirmiştir. Kuzey eyvanın bir duvarla bölünmesi, eyvan içini müstakil bir hücre haline getirmiştir. Kuzey eyvanın dikdörtgen hücreleri diğerlerinden farklı olarak çaprazlama taş konsollardan 60 cm. yükseklikte ayna tonozla örtülmüştür. Kuzey batıdakinin geçiş kısmında yıldızvari üçgen satıhlarla çok köşeli bir yıldız şeklindeki kasnağa geçilir. Kasnak, kenarlarını dolaşan zikzaklı hatlardan sonra kavisli sipiral yivlerle yukarı doğru daralan kubbeyi meydana getirir. Kubbe ortasında çok köşeli yıldız şeklinde fener açıklığı bırakılmıştır. Orta kubbenin iki köşesinde halvet hücrelerinin giriş kapıları ikişer dilimli nişlerle ayrılmış, eyvan kemerlerinin üzengileri kavisli olarak kademeler halinde bükülmüştür. Mekanı örten kubbe doğrudan doğruya duvarların üstüne oturur. Kubbenin etekleri bir mukarnasla süslenmiştir.