Yunanistan İzmir Başkonsolosluğu
Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Σμύρνη
Tamamlanma19. yüzyılın sonu[2]
SahipYunanistan Dışişleri Bakanlığı
Yapı sistemiKâgir[1]
Kat sayısı2[1]

Yunanistan İzmir Başkonsolosluğu (Yunanca: Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Σμύρνη), Türkiye'nin İzmir şehrinde yer alan ve Yunanistan tarafından kullanılan dış temsilciliktir. İzmir'e ek olarak Afyon, Antalya, Aydın, Balıkesir, Burdur, Denizli, Isparta, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak illerine de hizmet vermektedir.[3]

1. ^ a b c Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; dergi isimli refler için metin sağlanmadı (Bkz: Kaynak gösterme)
  2. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; haberturk isimli refler için metin sağlanmadı (Bkz: Kaynak gösterme)
  3. ^ "Genel Bilgi - Başkonsolosluk Hakkında". Yunanistan Dışişleri Bakanlığı. 30 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Eylül 2018.