Caminin yalnızca yan duvarları mevcuttur, sıvalı duvarlar üzerinde kırmızı ve mavi renklerde birkaç küçük motif yer almaktadır. Eğimli alana inşa edilmiş caminin temel kısmı payandayla desteklenmiş ve genişletilmiştir. Son cemaat yeri L şeklindedir. Son cemaat yeri ahşap direkler üstüne yerleştirilen kurguyla örtülmüş olmalıdır. Direklerin oturduğu bölümlerde sütun parçaları bulunmaktadır. Öte yandan caminin duvarlarının üst kısmına belli aralıklarla tabanı delikli testiler ve su künkleri belli mesafelerde yerleştirilerek muhtemelen akustik sağlanmaya çalışılmıştır. Camide günümüzde bilinen manada minare olmamaklar birlikte kuzeybatı köşede merdivenle çıkılan ve belli bir yükseklikten itibaren tuğlayla örülmüş ezanlik bulunmaktadır.