Kentin konumu tam olarak bilinmemekle birlikte Veli Sevin’in Anadolu’nun Tarihi Coğrafyası kitabında, konum olarak “Afyonkarahisar’ın 57 km. batısında, Kozviran’ın 3 km. kuzeyinde. Asar.” diye bahseder. KTB, Kütahya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Kararları ektedir. Köy yakınında insitu şeklinde yapı temelleri vardır. Kozviran köyünün 3km. doğusunda yine Koruma Kurulu Kararı’nca tespit edilen nekropol alanı vardır.

İlgili Belgeler:

Büyükoturak
Uşak'ın Türkiye'deki konumu
Uşak üzerinde Büyükoturak
Büyükoturak
Büyükoturak
Büyükoturak'ın Uşak'taki konumu
ÜlkeTürkiye Türkiye
İlUşak
İlçeBanaz
Coğrafi bölgeEge Bölgesi
 (2019)
 • Toplam734
İl plaka kodu64
Posta kodu64500
Ön izleme uyarısı: Bu sayfadaki Yerleşim bilgi kutusu şablonu tanımlanmamış "2 = <tr class="mergedrow"> ...<templatestyles>...</templatestyles>" parametresini kullanıyor
Ön izleme uyarısı: Bu sayfadaki Yerleşim bilgi kutusu şablonu tanımlanmamış "rakım_dipnotlar" parametresini kullanıyor
Ön izleme uyarısı: Bu sayfadaki Yerleşim bilgi kutusu şablonu tanımlanmamış "nüfus_dipnotlar" parametresini kullanıyor
Ön izleme uyarısı: Bu sayfadaki Yerleşim bilgi kutusu şablonu tanımlanmamış "ülke" parametresini kullanıyor

Büyükoturak, Uşak'ın Banaz ilçesine bağlı bir köydür.

1. ^ "Buyuk Oturak, Turkey Page" (İngilizce). Fallingrain.com. 13 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Şubat 2020.
  2. ^ "Uşak Banaz Büyükoturak Köyü Nüfusu". Nufusune.com. 15 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Şubat 2020.