Erken Cumhuriyet dönemine ait, Macar ustalar tarafından yapılan Aydın evlerinin en güzel örneklerindendir. İki katlı ve girişi bahçeden sağlanan ev, bulunduğu arsanın konumu nedeniyle dörtgen şeklinde olmayıp kuzeybatıdan pahlanmıştır. Çatısı ahşap üstüne Marsilya kiremitiyle örtülü, sokak cephelerinin üst kat pencereleri sivri kemerli, bitkisel motifli alçı süslemelerle çevrilidir. Alt kat pencereleri basık kemerli olup yol kotunun altında kalmasından dolayı sadece doğu cepheden dışarıya pencere verilmiştir. Bahçeye bakan pencereler dikdörtgendir ve sadece üst kısımdan hafif çıkmalarla hareketlendirilmiştir. Bahçenin kuzey kesimindeki tek katlı kör cepheli yapıdaki yüksek tuğla bacalar buranın mutfak işlevi gördüğünü kanıtlamaktadır. Yıllardır çökme tehlikesi taşıyan ve içindeki sarmaşıkların pencerelerden taştığı yapının onarımı büyük ölçüde tamamlanmıştır.