Merkez Eski Saray Mahallesi’nde bulunan bazilikal planlı kilise kesme taştan yapılmıştır. Kapısının önünde bulunan iki tane sütun hali hazırda araları taşlarla örülü revaklı avlunun ana unsurlarını teşkil etmektedir. Esas giriş batı cephede olup kitabe yeri boştur ve etrafı kabartma haç şeklindedir. Dar yüzlerde birer, uzun yüzlerde dört adet pencere vardır. Uç kısmı uzun ekseni istikametinde ikişer sütun ve üç kemerle üç sahına ayrılmıştır. Freskler tamamen tahrip olmuş izleri ancak kemer içlerinde görülmektedir. Sütun başlıkları da yaprak motifleriyle süslüdür. Kırma çatısıda bazalt taş plakalar ile kaplıdır. Yukarı kısımda bulunan başka bir kiliseye mimari yönden benzemesi nedeni ile 19. yüzyıla tarihlendirilmiştir.