Karaman İli Ermenek İlçesi Gökçeseki Köyü’nün kuzeyinde yer alan iki tepeden güneydeki tepenin eteklerinde bulunmaktadır. Tepenin  güney, doğu ve batı eteklerinde yer alan Örenyeri içinde bir çok yapının temel izleri, mimari parçalar, bol miktarda çanak çömlek parçaları ve tam tepe noktasında basamaklı bir kutsal alan bulunmaktadır. Bu tepenin kuzey etekleri ile karşısında yer alan tepenin güney yamaçlarında çok sayıda kaya mezarı ve yine iki tepe arasında kalan küçük vadide bazı yapı kalıntıları ve mezarlar bulunmaktadır. Bazıları çok, bazıları tek odalı olan kaya mezarlarının içerisinde klineler ve aslan şekilli kapaklar halen durmaktadır. Mezarların bazıları düz bazıları beşik tonoz örtülüdür. Örenyerindeki buluntulardan ve mezarlardan buranın Roma ve Bizans döneminde yerleşim gördüğü anlaşılmaktadır.

Kültür Portalı – Gökçeseki Örenyeri