Cumhuriyetin ilanının ardından harap haldeki şehrin imar faaliyetleri için gelen macar ustalar tarafından yapılmıştır. Özgün mimarisiyle şehrin en göze çarpan yapılarındandır. Tren Garı karşısında yükleme boşaltma işlemleri sırasında bekleyen tüccarların vakit geçirdiği bir yerdir. Üçgen şeklindeki alana oturan yapının bir kısmı tek katlı bir kısmı iki katlı olup iki katlı kısım sivri üçgen çatısıyla yerel mimari üsluptan farklılık göstermektedir. Tek katlı kısmın çatısı düz olup teras şeklinde açık alan olarak kullanılmıştır. Şehir Kulübü binasını bir dönem Germen ailesi tarafından kullanılsa da sonraları kırtasiye dükkanı, cafe şeklinde de kullanılmıştır. Bir dönem de boş kaldıktan sonra onarımı yapılarak koruma kurulu kararıyla temele zarar veren bitkilerden arındırılıp tekrar Şehir Kulübü adıyla cafe-restoran olarak açılmıştr