Altıntaş İlçesine bağlı, Zafertepeçalköy’ dedir. 29 Ağustos 1922 günü 14. Süvari Tümeninin 3. Alayı, 2. Bölük Komutanı Yüzbaşı Şekip Efendi, bölüğünün başında büyük bir cesaretle, çevre savunmasında bulunan 20 keşif düşman askerini esir alır, derinliklerde bulunan düşman toplarını ele geçirmek üzere hücuma geçtiğinde bir kısım askeriyle birlikte bu bölgede şehit düşer. Şehitliğin bir yüzünde; ‘’29 Ağustos 1922 Muharebesinde yunanlılara hücum ede Türk Süvari Kolordusunun verdiği şehitler anısına yapılmıştır. Kendilerine Hak’kın rahmeti niyaz olunur’’; diğer yüzünde ‘’Yüzbaşı Harputlu Şekip Efendi, neferlerden Düzce’nin Üsküp Nahiyesinden Veysel Ömer, Keskin’in Yağlıken Köyünden Veli Mehmet, Akhisar’ın Tatasut Köyünden İbiş Ömer’’ adlı şehitlerin isimleri yazılıdır.

Kaynak:Altıntaş Kaymakamlığı