Bkz. Serap Işıkhan, Ebru Köse – İzmir Tarihi Akseki Han Çinileri Belgelenmesi ve Koruma Önerisi

Hacı Sadık Akseki İş Hanı
TürHan
Konumİzmir

Akseki Han ya da Hacı Sadık Akseki İş Hanı İzmir'in Konak ilçesinde bulunan tarihi bir handır.[1][2] Mimar Kemalettin Moda merkezinde bulunur.[3]

1. ^ "Tarihi Mekanlar Kişisel Ansiklopedi Erol ŞAŞMAZ". www.erolsasmaz.com. 27 Aralık 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Aralık 2023.
  2. ^ "Koruma Amaçlı Analiz ve Değerlendirmelerin Gösterimine Yönelik Bir Yöntem: İzmir, Necatibey Bulvarı Doğu Cephesi Örneği". Araş.Gör. GAMZE SAYGI, Dokuz Eylül Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Restorasyon Anabilim Dalı. 26 Aralık 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Aralık 2023.
  3. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; :0 isimli refler için metin sağlanmadı (Bkz: Kaynak gösterme)