Kamondolar satın aldıkları bu parsellere Kamondo ya da Bahtiyar Han olarak bilinen binayı yapıyorlar. Kendi bankaları da (Camondo Bank) bu binada yer alıyor. Bina 20. yüzyılın hemen başlarında yapılmış. Bugün o binanın yerinde Yeni Bahtiyar İş Merkezi var ki, tamamen farklı bir binadır. Bununla beraber bugünkü binanın üç cumbalı ön yüzünün, özgün binanın ön yüzünü model almış olabileceği varsayılmaktadır. Özgün binanın bir fotografisi bulunmadığı için kesin konuşmak mümkün değildir. Binanın mimarı da bilinmemektedir. Şimdiki iş merkezi farklı bir mimari özelliğe sahiptir. Birbirine eklemlenmiş üç bina olarak tasarlanmış. Tabii üzerine 2-3 kat daha ilave edilmiştir. Kamondo ya da Bahtiyar Han olduğu vakitlerde, zemin katında 7-8 dükkan varmış. Bugün de aynı miktarda dükkan var. Bunlar arasında, kuyumcu Lachiver ve Grünberg’in, berber Levantides’in, sütçü Vassiliou’nun adlarını sayabiliriz. Üst katlarında da, cadde üzerinde öbür hanlarda olduğu gibi,  bir çok sigorta, bankerlik ve avukatlık bürosu varmış.