Bit Pazarında yer alan hamam, 1485 yılında Sultan II. Bayezıd’ın Sadrazamı Davut Paşa tarafından yaptırılmıştır. Tek hamamdır. Soğukluk bölümü sekizgen planlı olup üzeri kubbe ile örtülüdür. Beden duvarlarından kubbeye geçiş içeride baklavalı kuşakla sağlanmış, dışarıda ise iki katlı kasnağa oturtulmuştur. Ilıklığa bir merdivenle geçilir. Ilıklık ortada iki duvara oturan kubbeli bir hacim ile buna bağlı üzeri kubbe ile örtülü üç hacimden oluşmuştur. Bu hacimler usturalık ve hela görevini yapmaktadır. Ilıklık bölümünün ortasında geçitten sekizgen planlı sıcaklık bölümüne geçilir. Sıcaklık, iki eyvan ve beş küçük hücre ile eyvanlara yanlardan bağlanan dört halvetten oluşur. Yazılı kaynaklarda hamamın bir çok kere onarım gördüğü, bu onarımlar sonucu hamam bugün özelliğini kaybetmiştir.