Behramkale
Assos Limanı
İlçeAyvacık
Coğrafi bölgeEge Bölgesi
 • Toplam658
İl plaka kodu17
Ön izleme uyarısı: Bu sayfadaki Yerleşim bilgi kutusu şablonu tanımlanmamış "2 = <tr class="mergedrow"> ...<templatestyles>...</templatestyles>" parametresini kullanıyor
Ön izleme uyarısı: Bu sayfadaki Yerleşim bilgi kutusu şablonu tanımlanmamış "rakım_dipnotlar" parametresini kullanıyor
Ön izleme uyarısı: Bu sayfadaki Yerleşim bilgi kutusu şablonu tanımlanmamış "nüfus_dipnotlar" parametresini kullanıyor
Ön izleme uyarısı: Bu sayfadaki Yerleşim bilgi kutusu şablonu tanımlanmamış "eski_adı" parametresini kullanıyor
Ön izleme uyarısı: Bu sayfadaki Yerleşim bilgi kutusu şablonu tanımlanmamış "ülke" parametresini kullanıyor

Behram ya da Behramkale, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesine bağlı bir köydür.

1. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; YER isimli refler için metin sağlanmadı (Bkz: Kaynak gösterme)
  2. ^ "Merkezi Dağıtım Sistemi". TÜİK. 17 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Nisan 2020.
  3. ^ "Çanakkale Ayvacık Behram Köy Nüfusu". Nufusune.com. 1 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Nisan 2020.