Pehlivanköy ilçesinin Kuştepe köyünün merkezinde bulunan cami, dikdörtgen planlı yaklaşık 10×15 m ölçülerindedir. Girişi kuzeybatı cephesindendir. Güneybatı cephesine bitişik minaresi bulunmaktadır. Duvarları muhtemelen tuğla yığmadır. Cemaat ve kadınlar mahfilinin olduğu kısımda iki kademe basık kemerli pencereler, harim kısmında ise tek kademe daha yüksek sivri kemerli pencereler bulunmaktadır. Cepheleri sıvalı, pencere kenarları taş sövelidir, pencere kemerlerinin kilit taşları çıkıntılıdır. Duvar köşeleri de taş çıkıntılıdır. İki katlı son cemaat mahali cephesinde taş kat silmesi bulunmakta, saçak altında üzeri sıvanmış bir silme bulunmaktadır. Çatısı kırma, eternit kaplıdır. Minarenin üzerinde bulunan 2013 yılında yapılmış onarım kitabesinde yapım tarihi olarak hicri 1320 tarihi yazılıdır.

Kapısı demir ve pencere doğramaları pvc ve alüminyum olarak değiştirilmiş. Minaresi betonarme olarak 1959 yılında yapılmıştır. Kadınlar mahfili ve son cemaat kısmı betonarme olarak yenilenmiştir.

[1] Kuştepe Köyü Camii | Kırklareli Kültür Varlıkları Envanteri (kirklarelienvanteri.gov.tr)