1926 yılında inşa edilmiştir. Bandırma Belediyesi Evlendirme Dairesi olarak kullanılmaktadır.

Bandırma Belediyesi Nikah Salonu
AdresHaydar Çavuş Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, 32/1 Bandırma/Balıkesir
ŞehirBandırma
Mevcut kullananBandırma Belediyesi
Kat sayısı2

Bandırma Belediyesi Nikah Salonu veya eski isimleriyle Bandırma İskele Binası, Bandırma Belediye Binası, Balıkesir ilinin Bandırma ilçesi, Haydar Çavuş Mahallesinde bulunan, yapımına 1926 yılında belediye binası olarak hizmete açılmış, özel lise, restoran, astsubay gazinosu, belediye lokali gibi birçok farklı amaçla da kullanılmıştır.[1] 2008 yılından bu yana Belediye Nikah Salonu olarak hizmet vermeye devam eden tarihi yapı Bandırma'nın en bilinen simgelerindendir.[2]

Belediye Binası ve Liman, 1920'ler
  1. ^ "Bandırma Belediyesi". www.bandirma.bel.tr. 1 Kasım 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ekim 2023.
  2. ^ "Bandırma'da Gezilecek Yerler: En Güzel 15 Yer! | Görkemliyollar". web.archive.org. 8 Ağustos 2020. 8 Ağustos 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ekim 2023.