Lüleci Hendek Caddesi No:56’da bulunan bodrum üzeri beş kat olarak 1922’de inşa edilen tarihi apartmandır. Giriş katla birlikte ilk üç katının cephesi art-nouveau üslûp özellikleri göstermektedir. Simetrik tasarlanan apartmanın giriş kapısı üzerindeki aslan ve bina üzerindeki insan yüzleri ve çeşitli süsleme kabartmaları dikkat çekmektedir. Simetrik şekilde Fransız balkonlu binanın dönem eki dördüncü katının daha çok Birinci Ulusal Mimarî akımın izlerini taşıması ve bu bağlamda sivri kemerli pencerelerinin ve pencere üzeri seramik pano uygulamasının bulunması sonradan eklendiğini düşündürmektedir. Beşinci katı ise tamamen sade ve modern görünümde olup dördüncü katla birlikte sonradan eklendiği sanılmaktadır.